Gjuhe

më poshtë:

tretësirë

Faqja e Parë » Aplikime » tretësirë

 • Shishe automatike që mbushin linjën e prodhimit

  Përshkrimi:1. Pjesa e ndalesave miraton ushqyerjen horizontale të tapës, dhe thithjen horizontale të ndaluesit të diskut, e cila është e lehtë për tu vërejtur dhe ushqyerja me shpejtësi të lartë.

  2. Pompë qeramike, pompë çeliku inox, pompë peristaltike është opsionale.

  3. ...

  Numri i modelit:MJ-GFT

  LEXO MË SHUMË
 • Linja prodhuese e mbushjes automatike me llak

  Përshkrimi:● Të gjithë komponentët elektrikë miratojnë markën Japoneze ose Evropiane
  Control Kontrolli i indeksit CAM me precizion të lartë, saktësia e pozicionimit
  Has Ka funksion intuitiv dhe të përshtatshëm, nuk ka shishe pa mbushje, duke e matur saktë
  Kn Tre kn ...

  Numri i modelit:MJ-GFT

  LEXO MË SHUMË
 • Linja automatike e mbushjes së lëngshme të prodhimit

  Përshkrimi:● Të gjithë komponentët elektrikë miratojnë markën Japoneze ose Evropiane
  Control Kontrolli i indeksit CAM me precizion të lartë, saktësia e pozicionimit
  Has Ka funksion intuitiv dhe të përshtatshëm, nuk ka shishe pa mbushje, duke e matur saktë
  Kn Tre kn ...

  Numri i modelit:MJ-GFT

  LEXO MË SHUMË
 • Linja automatike e mbushjes lineare automatike

  Përshkrimi:● Të gjithë komponentët elektrikë miratojnë markën Japoneze ose Evropiane
  Control Kontrolli i indeksit CAM me precizion të lartë, saktësia e pozicionimit
  Has Ka funksion intuitiv dhe të përshtatshëm, nuk ka shishe pa mbushje, duke e matur saktë
  Kn Tre kn ...

  Numri i modelit:MJ-GFT

  LEXO MË SHUMË
 • Linja automatike e mbushjes së shisheve të infuzionit

  Përshkrimi:Materiali 1.Outer është çelik inox 304 dhe materiali i pjesës mbushëse është çelik inox 316L, ai përputhet me rregulloren GMP dhe mund të jetë i përshtatshëm për disa syze shishe,
  2.Vrapim i qëndrueshëm, zhurmë e ulët, shishe e saktë mbushëse.low ...

  Numri i modelit:MJ-GZX

  LEXO MË SHUMË
 • Linja automatike e mbushjes me shpejtësi të lartë

  Përshkrimi:● Makina është operacion intuitiv dhe i përshtatshëm, sasi e saktë ngarkimi
  Control Kontrolli i indeksit CAM me precizion të lartë, saktësia e pozicionimit
  ● Kjo makinë ka strukturë të thjeshtë, performancë të qëndrueshme
  Sensor Sensori i fibrës optike ...

  Numri i modelit:MJ-GGXZ

  LEXO MË SHUMË
 • Grykë automatike 2 linjë prodhimi për mbushje të lëngshme ekonomike

  Përshkrimi:● Të gjithë komponentët elektrikë miratojnë markën Japoneze ose Evropiane
  Control Kontrolli i indeksit CAM me precizion të lartë, saktësia e pozicionimit
  Has Ka funksion intuitiv dhe të përshtatshëm, nuk ka shishe pa mbushje, duke e matur saktë
  Kn Tre kn ...

  Numri i modelit:MJ-GFT

  LEXO MË SHUMË
 • Semi automatic bottle labeling machine

  Përshkrimi:1. Wide application, adapt to the dimension of 10-100mm round bottle labeling.
  2. High accuracy, and the error of label joining part is no more than 0.5mm.
  3. Adopt extrusion device to feeding, just need to put work-pieces, the m...

  Numri i modelit:MJ-BYT

  LEXO MË SHUMË
 • Automatic Vertical Adhesive Round Bottles Labeling Machine

  Përshkrimi:● Intelligent control, automatic photoelectric tracking, have any label, no standard automatic correction and label automatic detection function, prevent leakage and labels to waste
  ● High stability, Mitsubishi PLC + Delta Tou...

  Numri i modelit:MJ-LT

  LEXO MË SHUMË
 • Automatic vials filling and capping machine

  Përshkrimi:1. Pjesa e ndalesave miraton ushqyerjen horizontale të tapës, dhe thithjen horizontale të ndaluesit të diskut, e cila është e lehtë për tu vërejtur dhe ushqyerja me shpejtësi të lartë.
  2. Pompë qeramike, pompë çeliku inox, pompë peristaltike është opsionale.
  3. If ther...

  Numri i modelit:MJ-GFT

  LEXO MË SHUMË
 • Automatic Spray Filling Stoppering And Capping Machine

  Përshkrimi:● Të gjithë komponentët elektrikë miratojnë markën Japoneze ose Evropiane
  Control Kontrolli i indeksit CAM me precizion të lartë, saktësia e pozicionimit
  Has Ka funksion intuitiv dhe të përshtatshëm, nuk ka shishe pa mbushje, duke e matur saktë
  Kn Tre kn ...

  Numri i modelit:MJ-GFT

  LEXO MË SHUMË
 • Automatic Linear Filling Stoppering And Capping Machine

  Përshkrimi:● Të gjithë komponentët elektrikë miratojnë markën Japoneze ose Evropiane
  Control Kontrolli i indeksit CAM me precizion të lartë, saktësia e pozicionimit
  Has Ka funksion intuitiv dhe të përshtatshëm, nuk ka shishe pa mbushje, duke e matur saktë
  Kn Tre kn ...

  Numri i modelit:MJ-GFT

  LEXO MË SHUMË
 • Makinë automatike për mbushje dhe shpejtësi automatike

  Përshkrimi:● Makina është operacion intuitiv dhe i përshtatshëm, sasi e saktë ngarkimi
  Control Kontrolli i indeksit CAM me precizion të lartë, saktësia e pozicionimit
  ● Kjo makinë ka strukturë të thjeshtë, performancë të qëndrueshme
  Sensor Sensori i fibrës optike ...

  Numri i modelit:MJ-GGXZ

  LEXO MË SHUMË
 • Automatic vials filling and capping machine

  Përshkrimi:1. Pjesa e ndalesave miraton ushqyerjen horizontale të tapës, dhe thithjen horizontale të ndaluesit të diskut, e cila është e lehtë për tu vërejtur dhe ushqyerja me shpejtësi të lartë.

  2. Pompë qeramike, pompë çeliku inox, pompë peristaltike është opsionale.

  3. ...

  Numri i modelit:MJ-GFT

  LEXO MË SHUMË
 • Makinë automatike për mbushje dhe kapje të lëngshme

  Përshkrimi:● Të gjithë komponentët elektrikë miratojnë markën Japoneze ose Evropiane
  Control Kontrolli i indeksit CAM me precizion të lartë, saktësia e pozicionimit
  Has Ka funksion intuitiv dhe të përshtatshëm, nuk ka shishe pa mbushje, duke e matur saktë
  Kn Tre kn ...

  Numri i modelit:MJ-GFT

  LEXO MË SHUMË
 • Automatic infusion bottle filling and capping machine

  Përshkrimi:Materiali 1.Outer është çelik inox 304 dhe materiali i pjesës mbushëse është çelik inox 316L, ai përputhet me rregulloren GMP dhe mund të jetë i përshtatshëm për disa syze shishe,
  2.Vrapim i qëndrueshëm, zhurmë e ulët, shishe e saktë mbushëse.low ...

  Numri i modelit:MJ-GZX

  LEXO MË SHUMË
 • Makinë automatike për mbushje dhe shpejtësi automatike

  Përshkrimi:● Makina është operacion intuitiv dhe i përshtatshëm, sasi e saktë ngarkimi
  Control Kontrolli i indeksit CAM me precizion të lartë, saktësia e pozicionimit
  ● Kjo makinë ka strukturë të thjeshtë, performancë të qëndrueshme
  Sensor Sensori i fibrës optike ...

  Numri i modelit:MJ-GGXZ

  LEXO MË SHUMË
 • Automatic 2 nozzles economical liquid filling and capping machine

  Përshkrimi:● Të gjithë komponentët elektrikë miratojnë markën Japoneze ose Evropiane
  Control Kontrolli i indeksit CAM me precizion të lartë, saktësia e pozicionimit
  Has Ka funksion intuitiv dhe të përshtatshëm, nuk ka shishe pa mbushje, duke e matur saktë
  Kn Tre kn ...

  Numri i modelit:MJ-GFT

  LEXO MË SHUMË
 • Automatic vials filling and capping machine

  Përshkrimi:1. Pjesa e ndalesave miraton ushqyerjen horizontale të tapës, dhe thithjen horizontale të ndaluesit të diskut, e cila është e lehtë për tu vërejtur dhe ushqyerja me shpejtësi të lartë.
  2. Pompë qeramike, pompë çeliku inox, pompë peristaltike është opsionale.
  3. If ther...

  Numri i modelit:MJ-GFT

  LEXO MË SHUMË
 • Automatic Linear Filling Stoppering And Capping Machine

  Përshkrimi:● Të gjithë komponentët elektrikë miratojnë markën Japoneze ose Evropiane
  Control Kontrolli i indeksit CAM me precizion të lartë, saktësia e pozicionimit
  Has Ka funksion intuitiv dhe të përshtatshëm, nuk ka shishe pa mbushje, duke e matur saktë
  Kn Tre kn ...

  Numri i modelit:MJ-GFT

  LEXO MË SHUMË
Faqja e Parë i mëparshëm 1 2 tjetëri fundit - Total 28 1 regjistron Faqja e tanishme / Total 2 20 për faqe
menu