Gjuhe

më poshtë:

Pluhur

Ballina » Aplikime » Pluhur

 • Pluhur automatik i mbushjes së pluhurit Auger

  Përshkrimi:1.Kontroll kompjuterik, operim i saktë, i përshtatshëm i kapacitetit të instaluar.

  2.Shpejtësia e motorit mund të jetë shpejtësi e pandryshueshme e ndryshueshme.

  3.Prodhimi i kontrollit automatik sasior.

  Funksioni i nxitjes së gabimeve 4.Multiple….

  Numri i modelit:MJ-GFJ

  LEXO MË SHUMË
 • Makinë për etiketimin e shisheve gjysmë automatike

  Përshkrimi:1. Aplikim i gjerë, përshtatuni me dimensionin e etiketimit të shisheve të rrumbullakët 10-100 mm.
  2. Saktësi e lartë, dhe gabimi i pjesës bashkuese të etiketës nuk është më shumë se 0.5 mm.
  3. Adoptoni pajisjen e nxjerrjes për të ushqyerit, thjesht duhet të vendosni copa pune, m ...

  Numri i modelit:MJ-byt

  LEXO MË SHUMË
 • Automatic Auger Powder filling and capping machine

  Përshkrimi:1.Kontroll kompjuterik, operim i saktë, i përshtatshëm i kapacitetit të instaluar.
  2.Shpejtësia e motorit mund të jetë shpejtësi e pandryshueshme e ndryshueshme.
  3.Prodhimi i kontrollit automatik sasior.
  4.Multiple fault prompting function.
  5.Automat...

  Numri i modelit:MJ-GFJ

  LEXO MË SHUMË
 • Makinë automatike për mbushjen dhe kapësin e lëngut 2 grykë

  Përshkrimi:● Të gjithë komponentët elektrikë miratojnë markën Japoneze ose Evropiane
  Control Kontrolli i indeksit CAM me precizion të lartë, saktësia e pozicionimit
  Has Ka funksion intuitiv dhe të përshtatshëm, nuk ka shishe pa mbushje, duke e matur saktë
  Kn Tre kn ...

  Numri i modelit:MJ-GFT

  LEXO MË SHUMË
 • Automatic capping machine

  Përshkrimi:● The machine operation intuitive and convenient
  ● Frequency control of motor speed, production speed is adjustable, automatic counting
  ● Të gjithë komponentët elektrikë miratojnë markën Japoneze ose Evropiane
  ● This machine has simp...

  Numri i modelit:MJ-ZG

  LEXO MË SHUMË
 • Makinë larëse me ultratinguj automatik të tipit Drum

  Përshkrimi:● Struktura unike është proces kompakt dhe i arsyeshëm i pastrimit
  ● Pas larjes së pastërtisë së shisheve. Konsumi më i vogël i ujit, funksionimi i thjeshtë, mirëmbajtja e lehtë
  ● Materiali i paraqitjes miraton SUS304 çelik inox, i lehtë për të m ...

  Numri i modelit:MJ-CXP

  LEXO MË SHUMË
Ballina i mëparshëm 1 tjetër i fundit - Total 6 1 regjistron Faqja e tanishme / Total 1 20 për faqe
menu