Gjuhe

më poshtë:

linja prodhuese për mbushjen e syve

Ballina » Produkte » Linja e prodhimit » linja prodhuese për mbushjen e syve

  • Linja automatike e mbushjes së pikës së syrit

    Përshkrimi:1. Makina është aplikuar mbushni sytë për shishe plastike rrethore dhe shishe qelqi, të cilat janë bërë nga materiale të ndryshme nga 2-30ml, duke ndaluar dhe mbuluar.
    2. Shishja është e pozicionuar dhe vendos kapakun dhe ndaluesin me indeks të saktësisë së lartë ...

    Numri i modelit:MJ-YGF

    LEXO MË SHUMË
Ballina i mëparshëm 1 tjetër i fundit - Total 1 1 regjistron Faqja e tanishme / Total 1 20 për faqe

Na kontaktoni

menu